Ungdommens kulturleir

Tid: 
28. juli - 2. august 2019

Sted:
Follo Folkehøgskole i Vestby

Påmelding:
Sendes via post eller til abur@online.no

Invitasjon: ungdommens kulturleir 2019

Er du 13-17 år og bor i Akershus? Da finnes det en sommerleir for deg! Ungdommens kulturleir har kurs i låtmaking, teater, film, musikal og hip hop.

Pris og praktiske opplysninger
Kursene koster 2.850,- per person (2.390,- hvis det er flere søsken). Inkludert i dette er overnatting, tre måltider om dagen, kurs, materiell og aktiviteter. UKL er støttet av Akershus fylkeskommune, og for elever utenfor nye Viken er et pristillegg på 600,-.

Oppmøte er søndag 28. juli kl 18.00, og kursene foregår fra mandag mellom 09.00 og 16.00 bare avbrutt av lunsj. Overnatting skjer på skolens internat i tomannsrom. Kursene avsluttes fredag 2. august kl 17.00. Da vil det være en arbeidsvisning hvor foreldre og venner kan få se smakebiter av hva en har drevet med i løpet av uka.

Påmelding
Påmelding skjer etter først-til-mølla-prinsippet. Bindende påmelding sendes inn enten via post eller abur@online.no med underskrift fra foresatte. De kursene det er nok deltagere på 12. juni blir gjennomført. Eventuelt ledige plasser som er igjen etter denne datoen blir fylt opp fortløpende. En kan bare være med på et kurs. Hvis det er flere kurs en kunne tenke deg å være med på kan en sette opp flere ønsker i prioritert rekkefølge, som da kan være aktuelle hvis det er fullt på førstevalget.