Ungdommens kulturleir

Tid: 
2. - 7. august 2020

Sted:
Follo Folkehøgskole i Vestby

Her kan du se resultater fra årets leir:
Musikal og teater 
Tegneserie
Film

 

 

Er du 13-17 år og bor i Viken? Da finnes det en sommerleir for deg! Ungdommens kulturleir har kurs i låtskriving, teater, film, musikal, tegneserie og hip hop.

Pris og praktiske opplysninger
Kursene koster 2.850,- per person (2.390,- hvis det er flere søsken). Inkludert i dette er overnatting, tre måltider om dagen, kurs, materiell og aktiviteter. UKL er støttet av Viken fylkeskommune, og for elever utenfor Viken er det et pristillegg på 600,-.

Oppmøte er søndag 2. august kl. 18.00, og kursene foregår fra mandag mellom 09.00 og 16.00 bare avbrutt av lunsj. Overnatting skjer på skolens internat i tomannsrom. Kursene avsluttes fredag 7. august kl. 17.00. Da vil det være en arbeidsvisning hvor foreldre og venner kan få se smakebiter av hva vi har lært i løpet av uka.

Påmelding
Påmelding skjer etter først-til-mølla-prinsippet. Bindende påmelding sendes inn enten via post eller til abur@online.no med underskrift fra foresatte. De kursene det er nok deltagere på 12. juni blir gjennomført. Eventuelt ledige plasser som er igjen etter denne datoen blir fylt opp fortløpende. Du kan bare være med på ett kurs. Hvis det er flere kurs du kan tenke deg å være med på kan du sette opp flere ønsker i prioritert rekkefølge, som da kan være aktuelle hvis det er fullt på førstevalget.